URMĂRIȚI CONPRONET

Verificați inbox, bulk/spam-selectați „not spam”.

PRETURI S.E.O.

SEO se traduce in romaneste ca optimizare pentru motoarele de cautare si inseamna suma procedeelor si artificilor facute de expertii SEO paginilor web, astfel incat aceste pagini sa fie afisate pe primele pozitii.

Am intalnit pe diverse site-uri, persoane care va ofera un pret fix pentru optimizarea unui site web. Aceste persoane nu au nici cea mai vaga idee ce inseamna SEO, avand impresia ca optimizarea unui site web consta in adaugarea unor titluri, unor meta tag-uri si eventual evidentierea unor cuvinte.
In realitate, optimizarea unui site si implicit promovarea lui in mediul online implica niste procedee mult mai complexe si care difera in functie de domeniul de activitate, de numarul de cautari pe respectivele cuvinte cheie, de concurenta altor site-uri care sunt optimizate pentru aceleasi cuvinte cheie si multi alti factori.

De aceea, inainte de a putea face o oferta de pret, trebuie sa facem o analiza a site-ului dumneavoastra, pentru a ne da seama de acesti factori. Tot ceea ce va putem spune este ca o optimizare simpla (daca exista concurenta pentru acele cuvinte cheie destul de mica) costa in jur de 250-500 LEI.

Firmele serioase de afara, percep un comision de aproximativ 500 euro doar pentru a analiza site-ul dumneavoastra, iar pentru pachetele SEO preturile pleaca de la 1.000 EURO si pot ajunge chiar si la 20.000 pentru cuvinte cheie foarte cautate. Evident in Romania nu se poate vorbii de asa ceva, insa daca cineva vrea o optimizare pentru un site de masini sunt sigur ca oferta SEO nu ar fi foarte ieftina.

Asadar, pretul pentru optimizarea site-ului dumneavoastra vi-l putem comunica decat dupa o analiza a proiectului. Deasemenea, timpul necesar unei optimizari complexe poate dura de la 3 luni si pana la un an, insa rezultatele sunt garantate pentru acest tip de optimizare.

Optimizarea unui site normal, cu o concurenta normala si un numar relativ normal de cautari google dureaza intre 1 luna si 3 luni.

CALITATE-TIMP REDUS-PREȚ BUN

CAUȚI UN SINGUR SERVICIU ?

UȘOR DE REZOLVAT.

DAR CÂND VREI MAI MULT ?!

TIMP PIERDUT PE LA FIRME, CONTROL AL EXECUȚIEI SCĂZUT, LIPSĂ DE VIZIUNE UNITARĂ...

SCAPĂ DE NECAZURI !

ALEGE CONPRONET !

AVEM SOLUȚII ȘI SERVICII LA PACHET !

PENTRU DETALII SUNAȚI LA: 0762.692.313