URMĂRIȚI CONPRONET

Verificați inbox, bulk/spam-selectați „not spam”.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Notă de informare privind protecția datelor personale

CONPRONET, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.eurosansa.ro,  respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de comenzi.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, CONPRONET are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, CONPRONET se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.eurosansa.ro, prin efectuarea de comenzi pentru serviciile oferite, prin completarea formularului de comandă etc., așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziție (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale sa fie folosite de CONPRONET, în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră sa fie colectate, va rugăm să nu ni le furnizați.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru direct prin email la conpronet@eurosansa.ro.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, CONPRONET le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc.);
  • înscrierea în programul de fidelizare CONPRONET;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
  • informații despre promoții prin poștă și telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele; CONPRONET sau ale firmelor partenere.

CONPRONET poate dezvălui datele cu caracter personal către terți, dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință, în care aceste acțiuni sunt necesare pentru:

  • conformarea la dispozițiile legale;
  • protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale CONPRONET și ale site-ului www.eurosansa.ro;
  • acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când CONPRONET este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.eurosansa.ro implica:

  1. Efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.eurosansa.ro sau la sediul CONPRONET ce necesită furnizarea informațiilor solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.
  2. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.eurosansa.ro, prin formularele de comandă pentru produse și servicii, în următoarele scopuri:
  • asigurarea serviciilor achiziționate de dumneavoastră
  • facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;
  • efectuării plății on-line;
  • asigurării securității tranzacției / plății on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraudă;
  • înregistrării dumneavoastră ca membru în programul de fidelizare CONPRONET;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele, instituțiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

CONPRONET poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informări în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertării serviciilor oferite de CONPRONET.