URMĂRIȚI CONPRONET

Verificați inbox, bulk/spam-selectați „not spam”.

DE CE ALEGEM CONPRONET ?

CONSILIERE PROFESIONALĂ NET/WORKING (net și working joc de cuvinte între rețea de lucru și „net” - clar, deslușit, precis; hotărât, categoric.) este ceea ce găsiți în spatele acronimului CONPRONET.

Noi aducem la un loc lumea virtuală și lumea reală pentru ca dumneavoastră să puteți avea o imagine excelentă și o afacere pe măsură. 

Consiliem și nu oferim doar consultanță, fiindcă a consilia este mai mult decât un act de indicare a unor valori, este ceea ce aveți nevoie, o relație de afaceri mult mai umană, care depășește „valorile” fragile ale lumii afacerilor.

Am pus la un loc servicii pentru care, dacă nu ați apela la noi,  ar trebui să pierdeți mai mult timp, mai mulți bani și poate controlul asupra afacerii dvs.

Creăm imagine, oferim suport, serviciile sunt așa cum trebuie să fie, noi depășim bariera banilor.

Tot ce oferim este dincolo de așteptările clientului pentru că lângă profesionalism am adăugat suflet.

Întotdeauna în echipa CONPRONET veți găsi mai mult decât oameni care servesc afacerii, veți găsi chiar oameni.

De aceea orice situație delicată, orice drum care vi se pare greu le vom împărți și ne vom bucura la linia de sosire pentru că am câștigat în afaceri împreună ca oameni.

Ce este afacerea in mediul virtual?

Afacerea in mediul virtual, deseori identificata ca afacere online sau afacere electronica reprezintă orice afacere care utilizeaza tehnologiile informatiei si comunicatiilor pentru executia activitatilor sale si colaborarea cu partenerii de afacere, furnizori si clienti. Citește mai departe…

Definitia succesului in afaceri

Am ajuns, incet-incet, la o concluzie: indiferent cate afaceri pornesti, indiferent in cate proiecte de afaceri te implici, nu trebui niciodata sa scapi din vedere acel ceva care te defineste cel mai bine, acea calitate aparte a ta, lucrul acela pe care stii cel mai bine sa-l faci. Citește mai departe…

CALITATE-TIMP REDUS-PREȚ BUN

CAUȚI UN SINGUR SERVICIU ?

UȘOR DE REZOLVAT.

DAR CÂND VREI MAI MULT ?!

TIMP PIERDUT PE LA FIRME, CONTROL AL EXECUȚIEI SCĂZUT, LIPSĂ DE VIZIUNE UNITARĂ...

SCAPĂ DE NECAZURI !

ALEGE CONPRONET !

AVEM SOLUȚII ȘI SERVICII LA PACHET !

PENTRU DETALII SUNAȚI LA: 0762.692.313